Skip to main content
Question
Asked a question 3 years ago

automation is not working. It is turned on and live. When a user is added to a tag or form it is supposed to trigger a product delivery sequence. When I look at the subscriber email history, it shows that they are being tagged, however they are not getting the automation emails. Everything is live and turned on.

💡Make the most of your Community Member profile 

Share more about yourself! Click on your gravatar> profile > edit profile 

  • About You tab:
    • Photo: upload a picture of yourself or your brand
    • About You: let other community members know a little about you as a person, a creator, and anything else you'd like to add
    • Banner: add an image of your creator brand, logo, or an image that inspires your creativity
  • Social Media tab:
    • Let other members know where they can find you and your brand across social media platforms. This is a great additional step to connect with other creators in the industry!

Hey @education@laurenfranceshair.com54, sorry for the trouble! Could you please review the troubleshooting steps in this article314 and see if any of those might be the cause? 

If none of those steps help, please reach out to our team at help@convertkit.com62 (or via the in-app messenger in your account) with the names of the automation, sequence, and at least one example subscriber who's not receiving the emails — we'll take a look! :)

Question Stats

1,086 view
1 follower
Asked a question 3 years ago
Views this month