Skip to main content
Asked a question last year

For some reason my incentive email was working last night when I was attempting to set it up, but it was identifying it as SPAM, so I edited it and tried it again today. Now, it auto confirms every test I try. I DO NOT HAVE Auto-Confirm selected and never have had it selected. I am using multiple subscriber test emails from different domains on the same A2Hosting domain hosting servers and on Siteground too, as well as gmail. No mail is being delivered to the any of email addresses, except for one welcome email to gmail, but even though I did not click on the confirmation link, all signups are being auto-confirmed. I was holding off on signing up for a paid account until after testing your services. If the initial welcome/incentive email doesn't even get sent out, I see no value in the service at all. Is this normal behavior for your email delivery?

💡Make the most of your Community Member profile 

Share more about yourself! Click on your gravatar> profile > edit profile 

  • About You tab:
    • Photo: upload a picture of yourself or your brand
    • About You: let other community members know a little about you as a person, a creator, and anything else you'd like to add
    • Banner: add an image of your creator brand, logo, or an image that inspires your creativity
  • Social Media tab:
    • Let other members know where they can find you and your brand across social media platforms. This is a great additional step to connect with other creators in the industry!
No answers yet.

Related Questions

Question Stats

165 views
2 followers
Asked a question last year
Views this month