Skip to main content
Asked a question 2 years ago

Hi CK, I have set up a rule that adds a tag to a subscriber when they click a link in my broadcast emails. I just recently tested it and the tag was not added. Is there a time delay before the tag shows up when I look at their profile in ConvertKit?

💡Make the most of your Community Member profile 

Share more about yourself! Click on your gravatar> profile > edit profile 

  • About You tab:
    • Photo: upload a picture of yourself or your brand
    • About You: let other community members know a little about you as a person, a creator, and anything else you'd like to add
    • Banner: add an image of your creator brand, logo, or an image that inspires your creativity
  • Social Media tab:
    • Let other members know where they can find you and your brand across social media platforms. This is a great additional step to connect with other creators in the industry!

Hey @Ade McCormack41! There shouldn't be a delay; however, please note that link triggers will not work within preview emails. Is it possible you were testing it from a preview email?

If that's not the case, I'd recommend reviewing the troubleshooting steps here: Troubleshooting: Link Triggers85

If the issue persists, please reach out to our team at help@convertkit.com37 (or via the in-app messenger in your account) with a description of the issue and the email in which the link trigger is present. One of our Product Specialists will be able to help troubleshoot further! :)