Skip to main content
Question
automations
Asked a question 2 years ago

I've set up a workflow and a landing page. My landing page (set up for speakwiththrasher.com) is the first step in the automation. The "thank you" page is supposed to be at VideoAsk.com. However, when a person signs up they are not receiving the "immediate" email in the automation (which is a separate thank you email) nor are they being redirected to VideoAsk. Am I not setting the automation up correctly? Do I need to point the URL at the Automation and not the landing page?

💡Make the most of your Community Member profile 

Share more about yourself! Click on your gravatar> profile > edit profile 

  • About You tab:
    • Photo: upload a picture of yourself or your brand
    • About You: let other community members know a little about you as a person, a creator, and anything else you'd like to add
    • Banner: add an image of your creator brand, logo, or an image that inspires your creativity
  • Social Media tab:
    • Let other members know where they can find you and your brand across social media platforms. This is a great additional step to connect with other creators in the industry!
Kaira
Calligrapher, Wanderer & a Furmom

Hello Steven! I think they haven't confirmed their subscription yet from the landing page that they signed up to. If they are listed as your confirmed subscriber, they should receive the 1st email in the sequence immediately. 

You may also send us an email at help@convertkit.com50 so the team can further check your automation. Thanks! :) 

Question Stats

227 view
1 follower
Asked a question 2 years ago
Views this month